Hirdetés

budapesticeg.lap.hu / Szállítás, fuvarozás, logisztika

Szállítás, fuvarozás, logisztika

Lakossági és közületi költöztetés, házhozszállítás. BANKKÁRTYA ELFOGADÁS

Minőségi költöztetés elérhető áron.

Legkülönfélébb szállítási feladatok ellátása.

A felgyülemlett lomokat, hagyatékokat elszállítjuk.

Irodák lalások költztetése.

Belföldi és Nemzetközi szállítás, fuvarozás, szállítmányozás, vámkezelés

A cég biztonságos, rugalmas és költséghatékony megoldást nyújt, amikor a magánszemély vagy cég költözködne, átalakítana, vagy csak extra helyet szeretne kialakítani.

Költöztetés - Tehertaxi, fuvarozás Non-Stop. - Szőlősy Tibor Egyéni vállalkozó

sóder szállítás, homok szállítás, föld szállítás, murva szállítás

Költöztetés, fuvarozás. Szállítás gyakorlott munkatársakkal, korszerű tehergépkocsikkal. Ponyvás és dobozos bútorszállító autók, nyitott, önrakodós tehergépkocsi. Anyagbeszerzés, címlistás kiszállítás, országos célfuvarok lebonyolítása. lakossági megrende

Szállítmányozás, vám- és adóraktározás, belföldi és átmeneti megőrzési raktár

Futárszolgálatunk azonnali levél és csomagkézbesítéssel foglalkozik bel és külföldön egyaránt. Budapesten és környékén kerékpáros futáraink gyorsan és pontosan kézbesítik küldeményeit, illetve autós és kisteherautós futáraink 0-900 kg-ig szinte mindent szállítanak belföldön és külföldön. Vállaljuk továbbá céges ügyeinek intézését is (pl. postai, banki ügyintézés, vámoltatás, beszerzés.)

Személyszállítás minibuszokkal

Tisztelt jövőbeni megrendelő. Ön, most egy mikró vállalkozás ajánlatát olvashatja, mely vállalkozás főleg Budapesten nyújt szolgáltatást a szállítási szakmában. Társaságunk 2005-ben alakult, de ezt megelőzően is a szállítás illetve a fuvarozás szakmában kínálta szolgáltatásait, csak más gazdasági formában. Főleg költöztetés, rakodás és belföldi fuvarozás terén szolgáltatunk megrendelőinknek.

Non-stop költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás! Megrendelőink időbeosztásához rugalmasan igazodunk, hétvégén és éjszaka is dolgozunk. Telefonon a nap minden órájában elérhetőek vagyunk. Több éves tapasztalattal, jó referenciákkal, gyors és pontos munkavégzéssel, hétvégén is hétköznapi árakon állunk ügyfeleink rendelkezésére. Igény szerint csomagolunk, bútorszerelési feladatokat is vállalunk.

Rendeljen biciklis,motoros, autós vagy kisteherautós futárt. Csomagszállítás Budapest és környékén ill. Magyarország egész területén. Azonnal, bármit bárhová! Budapesten az egyik legolcsóbb futárszolgálat! Csomagküldés garanciával és 13 év tapasztalatával. Megbízható futárszolgálat 1998 óta az Ön szolgálatában. Expressz szállítás akár Európa országaiba is.

Cégünk nemzetközi szállítmányozással foglalkozik egész Európa területén. Célunk, hogy ügyfeleinket maximálisan kiszolgáljuk mind a nemzetközi, mind a belföldi fuvarfeladatok kapcsán. Tevékenységünk szerves részei: komplett rakományok szállítása kisteherautóktól a 24 tonnás kamionokig részrakományok és kisebb küldemények szállítása gyűjtőáru szállítás speciális áruk szállítása

Látogasson el weboldalunkra, hiszen futárszolgálatunk gazdaságos, azonnali közúti csomagszállítást vállal háztól-házig minden címre. Feladatunknak érezzük, hogy ügyfeleinktől átvegyük a csomagszállítás szervezésének gondját. Mit Kínálunk Önnek? Rugalmas szolgáltatásokat. Próbaút kedvezményt, állandó partnereknek speciális futárszolgálati megoldásokat és további volumen kedvezményeket.

Legyen az Ön stratégiai partnere a szállításban a Mixpakk Kft. Sürgős küldemények azonnali szállítását vállaljuk Budapesten és vidékre egyaránt. Felvételt követő néhány órán belül küldeményét kézbesítjük. Pénzkezelés, okmány visszaforgatás, hivatali ügyintézés, megoldható. Ajánljuk 24 órás csomagszállításunkat azoknak, akiknek a költségtakarékosság a fő szempont. www.mixpakk.hu. +36 30 407 6655

Expressz fuvarozás, nemzetközi szállítmányozás az Erkádó Kft.-nél! Kitűnően felszerelt gépjárműveink, valamint tapasztalt gépkocsivezetőink garantálják, hogy küldeménye mindig időben célba érjen. Nemzetközi futárszolgálatunk magas színvonalú, megbízható teljesítményt garantál Önnek, így a legtöbb európai országba a feladást követő munkanap 12:00 óráig kiszolgáltatjuk az átvevőnek a küldeményt.

Ha minket választ költöztetéséhez garantáltan nem érik meglepetések a szállítás során. Vállalkozásunk több mint két évtizede foglalkozik fuvarozással, ezen belül fő profilunk a belföldi-és nemzetközi költöztetés, árú-és bútorszállítás. Vállaljuk lakások, családi házak, irodák, raktárak költöztetését teljes körű szolgáltatással, valamint minden nemű bútorszállítást, bútorok szét-és összeszerelését.

Nemzetközi futárszolgálatunk legfontosabb célja az, hogy más futárszolgálatoknál, csomagszállítóknál sokoldalúbb és több szolgáltatást nyújtson a csomagküldéssel működő vállalkozások részére. A csomagokat Budapestre, vidékre és külföldre szállítjuk - igény szerint - expressz határidőkkel is. Tekintse meg további extra szolgáltatásainkat weboldalunkon!

Keressen minket építés vagy bontás alatt vagy után, lomtalanításkor és akár már néhány óra alatt a helyszínre megyünk! Kollégáink nagy rutinnal rendelkeznek a konténeres szállítás területén! Szolgáltatásainkat a környezetvédelmi szempontoknak tökéletesen eleget téve végezzük. Konténer rendelés Budapesten!

www.koltoztetesmost.hu - Teljes körű lomtalanítás, melyen keretein belül vállaljuk családi házak, lakások, irodák, irodaházak, raktárak, garázsok, tárolók, raktárhelyiségek részleges vagy komplett kiürítését, lomtalanítását; a kiürített bútorok, egyéb holmik elszállítását. Kérjen ajánlatot tőlünk még ma!

A Moving Service Kft. stábja igyekszik a költözéssel kapcsolatban minden felmerülő feladatban a segítségedre lenni költözés előtt, közben és utána a felméréstől az utolsó kép elhelyezéséig. A költözéssel csak annyit kell foglalkoznod, amennyit feltétlen szeretnél. A teljes körű szolgáltatásunk magában foglal minden, a költözéshez kapcsolódó ügyintézést, legyen az fizikai, műszaki probléma.

A hulladékszállítás terén tevékenykedő cégeknek szigorú szabályoknak kell megfelelniük. Ha szakértőkre bízza a konténeres sittszállítást, biztos lehet abban, hogy a környezetének megtisztítása a környezetre ártalmas hatások minimalizálásával, a szabályok szerint fog történni. Konténer rendelés Budára és Pestre gyors határidővel.

Autómentés 0-24-ig 7,5 tonnáig 06-309-323-044

autómentés autószállítás

Belföldi és nemzetközi személyszállítás, busz bérlés

SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ISKOLÁKNAK REÁLIS ÁRON!

Autóbuszrendelés - Buszbérlés - Személyszállítás - Traveller21

A Ferihegy Autó Reptéri Parkoló ügyfeleinek udvarias kiszolgálást, gyors ügyintézést, az autóknak biztonságos parkolást kínál.

Iskolák, sport klubok, állami intézmények autóbuszos szállítása számos kényelmi funkcióval (többek között légkondicionálással, hűtőgéppel) ellátott Mercedes autóbusz flottával. Béreljen buszt olasz sítúrához, reptéri transzferhez a Szak-Instrukt Kft.-től! A vállalkozás több kül- és belföldi utazási iroda kiemelt szállítója is.

Meghatározás:

A lap célja, hogy a budapesti székhelyű cégeket összegyűjtse, áttekinthető módon rendszerezze. Az oldal a fővárosban tevékenykedő, internetes megjelenéssel rendelkező vállalkozásokat tartalmazza tevékenység szerinti csoportosításban.

A lap célja, hogy a budapesti székhelyű cégeket összegyűjtse, áttekinthető módon rendszerezze. Az oldal a fővárosban tevékenykedő, internetes megjelenéssel rendelkező vállalkozásokat tartalmazza tevékenység szerinti csoportosításban.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szállítás, fuvarozás, logisztika
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés